Køb Saracen hestefoder hos Dyre-Loppen!

 

SARACEN HORSE FEEDS LTD. HAR ET KLART MÅL!

“VI VIL VÆRE DET MÆRKE, DU VÆLGER FOR AT OPFYLDE  ALLE HESTENS ERNÆRINGSMÆSSIGE BEHOV.”

Vi er overbeviste om, at vi kan nå vores mål ved at garantere, at vi også i fremtiden bruger vores viden til at forske, sammensætte foder med markedets bedste ingredienser og bevare den konsekvente, værdifulde og personlige kundekontakt som vores kunder forventer og forlanger.

Vores virksomhed og produktion er baseret på forskning, lidenskab og engagement for hestenes ernæring, og dette vil blive ved med, at være det vigtigste for os.

Vigtigste grunde

 1. Vi fører en “åben deklarationspolitik”, hvilket betyder, at ALLE ingredienserne i vores foderblandinger er deklareret på etiketterne af vores foder.
 2. Vi kræver den højeste kvalitetskontrol af os selv, og det gør vi via årlige kvalitetskontroller, som sikrer overholdelse af UFAS (generelt kvalitetssikringssystem for foderstoffer), BETA NOPS Code of Practice (undersøgelse vedr. forbudte indholdsstoffer) og FEMAS (koncept til sikring af foderets kvalitet).
 3. Vi har professionelle, veluddannede og forstående medarbejdere, som lytter nøje efter, når du fortæller om de krav, du stiller til din hests foder og om dine mål og ambitioner. 
 4. Vi har foder til alle heste, lige fra føl til gamle heste, som er sammensat på grundlag af forskningsresultater fra Kentucky Equine Research (KER). Klik på logoet nedenfor, hvis du ønsker flere informationer om KER.

  ker

 5. Vi producerer økonomiske foderprodukter, der påviseligt giver de ønskede resultater.
 6. Professionelle i alle hestediscipliner stoler på vores mærke – se vores mærkeambassadør-sider og find ud af, hvorfor Carl Hester, Francis Whittington, Philip Spivey, Cathrine Dufour og mange andre ryttere vælger Saracen.
 7. Vi har højmoderne fremstillingsfaciliteter som gør, at vi kan tilbyde dig og dine heste foder, der indeholder nogle af de mest innovative og bedste foderingredienser, der altid produceres efter samme retningslinier, hvilket garanterer ensartet kvalitet. Vi bestræber os på at fremstille og levere produkter og tjenesteydelser, som forstærker vores ry for kvalitet og gode resultater.

  100 0457

 8. Energien i vores foder kommer fra ”Super Fibres” og olie og ikke fra de mere tradionelle energikilder som f.eks. stivelse- eller kornbestanddele. Netop brugen af fiber og olie giver en mere ensartet og stabil energi.

  “Super Fibres” og olieenergikilder er mere naturlige produkter for din hests fordøjelsessystem og giver samtidig hesten energi langsomt, konstant og vedvarende. Dette kan fremme din hests præstationer, da dens koncentration og fokus forbedres væsentligt.  Re-Leve® er et eksempel på et sådant produkt.

  Re-Leve small

 9. I de foderprodukter, hvor der er tilsat korn, er kornet  mikroniseret i en proces. Mikroniseringen øger fordøjelsen før tyktarmen.
 10. Alt vores fuldfoder er tilsat vitaminer og mineraler. Der benyttes  Bioplex mineraler for at forbedre tilgængeligheden og absorberingen.E- vitamin er ligeledes tilsat for at forbedre præstationen, immunforsvaret samt kvaliteten af råmælken eller sæden.
 11. Protein af høj kvalitet er af væsentlig betydning for fornyelsen af celler, samt for regenerationen af væv og muskler. Saracen Horse Feeds Ltd. benytter udelukkende proteinkilder af den bedste kvalitet, der er fulde af essentielle aminosyrer som f.eks. soja og lucerne.

Om fodermærket

Saracen hestefoder er et uafhængigt, familieejet selskab med mere end 170 års erfaring i at fremstille dyrefoder.

Saracen er stolt af sin traditionelle familiearv og forbliver tro mod de oprindelige værdier nemlig tillid, retskaffenhed, kvalitet og forpligtelse til en usædvanlig kundeservice.

Disse værdier kombinere vi med moderne fremstillingsmuligheder.

Vi benytter os af helt unikke sammensætninger, baseret på forskning, der sikrer os en plads forrest i den moderne foderstofindustri.

I 1994 præsenterede vi ” Saracen Veteran Mix”  på markedet. Dette foder var det første på markedet, der var særligt afstemt, til ældre hestes behov.

Efterfølgende kom Enduro – 100. Enduro – 100 er en olie og fiberrig blanding, der sikrer frigivelse af kontrollerbar energi. Den anvendes bla. af mange førende distancestalde i Det Forenede Kongerige og i Mellemøsten.

For nyligt kom Shape-Up™ Balancer på markedet. Dette foder er et helt specielt kaloriereduceret højkoncentratsfoder til nøjsomme heste, heste med forfangenhed og heste med vægtproblemer.

Foderprodukter, som er fremstillet af Saracens Horse Feeds indeholder hver især de vigtigste bestanddele, som er essentielle for lige præcis de typer heste og aktiviteter, de henvender sig til.

Saracen hestefoder er garanti for ernæring af høj kvalitet og til fornuftige priser, såfremt de bruges korrekt. Du kan andetsteds på siden læse mere om vores test af Cooling Mix, kontra andre ligende produkter på markedet.

Vores mål er at sammensætte ernæringsmæssigt sundt og innovativt foder samt yde en god og personlig service til vores kunder. Vi kræver den højeste kvalitetskontrol af os selv, og derfor sikrer vi, med årlige kvalitetskontroller, at vi overholder UFAS (United Feed Assurance Scheme – generelt kvalitetssikringssystem for foderstoffer), BETA NOPS Code of Practice (kontrol vedr. forbudte indholdsstoffer) og FEMAS (Feed Materials Assurance Scheme – Sikring af foderets kvalitet). Saracen Horse Feeds fører en “åben deklarationspolitik”, hvilket betyder, at alle ingredienserne i vores foderblandinger er deklareret på etiketterne af vores foder, og at vi arbejder med fastlagte opskrifter/sammensætninger, der sikrer vores foders egenskaber og kvalitet.

Det behøves ikke, at være svært og kompliceret at fodre en hest fornuftigt, hvis man først og fremmest gør sig tanker om, hvad man vil opnå med fodringen. Vi vil gerne hjælpe dig med at nå dine mål med de rigtige produkter og de rigtige foderplaner. Vi ønsker at tilbyde nemme, praktiske og fornuftige løsninger. Vi har professionelle, veluddannede og forstående medarbejdere, som lytter nøje efter, når du fortæller om de krav,du stiller til din hests foder og om dine mål.

Du kan indhente gratis råd og en uforpligtende ”fodergennemgang” via saracens foderrådgivningsformular her, eller du kan benytte dig af deres dygtige foderkonsulenter således, at du sikre dig, at din heste er dækket ind med alt, hvad den ernæringsmæssigt har behov for.

Vi forhandler også Bemer. Se Her

Se vores andre produkter og services her