Hestetrailer udlejning

Hestetrailer Udlejning

Hestetrailer udlejes efter aftale. Fortæl os hvilke(n) dag(e) du ønsker at leje trailer i en besked, enten på Facebook, eller via Mail. 

Du kan også ringe på 23 60 20 89

Hestetrailer vægt: 

Husk at tjekke, om du må køre med vores trailer. Du kan tjekke hvor meget din bil må trække her. Du ser hvor meget din bil maksimalt må trække under Teknisk Info – Vægt af påhængskøretøj, efter du har indtastet din numerplade. 

Trailer specifikationer:

Egen vægt: 750 Kg

Last: 1200 Kg

Total: 2000 Kg

Priser*

1 dag                            – 375 Kr

Efterfølgende døgn  – 320

Weekend                    – 650

5 dage                         – 1300

Stævneskab pr. dag – 120 

* Ved andre perioder, konakt os for pris

 

Reperation af Trailer eller hestetrailer

Vi har mulighed for at tilbyde reperation af din trailer eller hestetrailer. 

Kontakt os for et tilbud. 

Udlejning af hesteklipper

Hesteklipper udleveres i kasse indeholdende olie, børste og plomberet skær, samt 1 stk. forlængerledning. I kassen ligger også en manual for korrekt håndtering af maskinen. 

Det er lejerens ansvar at følge anvisningen (liger sammen med hesteklipper) læs anvendelse af klippemaskinen nøje for at undgå slidtage/ødelæggelse af maskinen. 

Hesteklipperen er ikke forsikret og derfor holdes lejer for eventuelle skader på maskinen og/eller skade/bortkomst af udstyr. 

Skader på hesteklippere vurderes af en proffessionel reperatør (dækkes normalt af lejers indboforsikring). Skader på skæret udstår en værdi på 500,-.

Udlejer kan ikke stilles til ansvar for eventuelle person/hesteskader samt ulykker som ukorrekt brug af hesteklipperen kan forsage. 

Udlejning af hesteklipperen sker udelukkende ved afhentning og levering til butikken og det er altså ikke muligt at sende udlejnings hesteklipperen med fragtmanden.