Dyre-Loppen
Dyre-Loppens åbningstider

Hyggelig butik med brugt udstyr til dyr!

Hos Dyre-Loppen kan du købe og sælge alt brugt udstyr til dine dyr.

Som dyreelskere ved vi hvor dyrt det kan være – uanset om det er hamster eller hest man har. Vi har selv købt og solgt brugt udstyr i mange år, men har savnet et sted, hvor dette kunne samles under et tag, og hvor vi ikke selv skulle stå for hele salget. Dette er grunden til, at Dyre-Loppen nu er blevet en realitet!

Der er altid god stemning i butikken og kaffe på kanden. Kom forbi til en sludder om dine dejlige dyr, og gør et godt køb samtidig, eller medbring dine varer du ønsker at sælge.

Du kan betale med kontanter, betalingskort samt MobilePay.

Salg i kommision

Dyre-Loppen kan tage dine brugte såvel som nye dyreartikler i kommision. Det betyder, at hvis ikke du har tiden til selv at sælge, kan vi hjælpe dig.

Når du indleverer varer til salg i kommision, er det Dyre-Loppen der står 100% for salg og markedsføring. Det betyder, at du blot kan læne dig tilbage og tjene penge på dit salg. Dyre-Loppen tager 30% af den samlede salgspris i kommision.

Hvad får du så for pengene?

  • Dine varer vil først og fremmest blive udstillet i butikken i Lynge, hvor de vil blive set af vores mange kunder. Her vil varerne blive præsenteret fra deres bedste side. Vi prioriterer at imødekomme vores kunders behov, og med vores rådgivning er vi med til at finde den helt rette vare for kunden.
  • Dyre-Loppen har ligeledes en Facebook side, hvor udvalgte varer vil blive fremvist løbende.

Urtefarm

- forhandler af Urtefarms produkter til hest

Urtefarm har urtebaserede innovative tilskud til alle typer af heste – De tilbyder et bredt sortiment af både tilskud, urtemash samt vores lækre hestebolcher.

Alle produkterne er skånsomt behandlet for at beholde alle næringsstoffer intakte. Både tørreri og produktion er beliggende i Danmark, så når du vælger Urtefarm, så vælger du et dansk produceret kvalitets produkt.

Urtefarms produkter forhandles af Dyre-Loppen – har vi ikke det produkt du ønsker på lager, kan det altid bestilles hjem. Det tager 3-5 dage.

Sadelmager hos Dyre-Loppen

- Lillehellebæk Sadelmageri er tilknyttet Dyre-Loppen

 

Hos Dyre-Loppen har vi en sadelmager tilknyttet, nemlig Lillehellebæk Sadelmageri v/Kit Olsen. Hun kommer og tjekker alle sadler vi har i kommision. Hun kigger bl.a. på, om prisen er realistisk og om sadlen har nogle fejl/mangler. Denne service koster ikke dig ekstra!

Udover denne service, vil Kit fra tid til anden holde foredrag i butikken om hestens anatomi og hvordan man helt praktisk kigger på en sadel for at se, om den ligger korrekt. Disse foredrag vil foregå om aftenen, og vil blive slået op på både vores hjemmeside og Facebook side.

DÆKKENVASK & REPARATION

- Indlever dine dækkener hos Dyre-Loppen

Hos Dyre-Loppen tilbyder vi udover en masse lækre varer til dine dyr, også at du kan indlevere dækkener, tæpper (til både hest og hund), klokker, gamacher, underlag og grimer til vask og/eller reparation.

Print og udfyld indleveringssedlen, som du finder her. Du kan også udfylde den i butikken, når du kommer med dine snavsede varer. Så klarer vi resten. De vaskede/reparerede varer kan hentes igen så snart de er klar, du vil modtage en SMS når de er i butikken igen.

For øvrige betingelser for kommisions-salg, se vores Handelsbetingelser.