Indlevering

Vejledning for indlevering af varer i kommision

Indlevering foregår i butikkens åbningstid eller efter aftale. Indleveringsseddel finder du i butikken eller her på siden, som du så selv kan printe og udfylde.

Du finder indleveringssedlen her:

Indleverings liste

Du finder Kommisionsaftalen her:

Kommisionsaftale

For at opnå et hurtigere salg til bedst mulige pris, er det vigtigt at dine varer præsenterer sig pænest muligt. Hvis du er i tvivl om noget, så lad os tage en snak om det.

Alt indleveret skal være rengjort og nyvasket, være i pæn stand som du selv ville ønske at købe varen, altså uden huller/kraftig slitage/manglende dele (knapper etc.), fri for lugt samt løse hår (så vidt muligt).

Lædervarer skal være rengjorte og nypudsede.

Hvis dine varer ikke opfylder ovenstående, risikerer du, at vi ikke kan tage det ind. Alternativt tilbyder vi at gøre varen klar for dig mod betaling (prisen er en individuel vurdering fra gang til gang).

Få besøg af Dyre-Loppen!

Vil du slippe for at bruge tiden på at køre i butikken med dine varer? Så skal du blot samle minimum 5 personer i fx din stald, så kommer Dyre-Loppen til jer!

Vi kommer og kigger på alt jeres udstyr, og så gennemgår vi det i fællesskab i forhold til stand og pris. Vi medbringer kommisionsaf­talen og indleveringssedlen til jer alle, som vi sørger for at få udfyldt.

Det er også muligt, at vi kan medbringe Urtefarm produkter, vi skal blot have jeres bestilling dagen før (afhænger af lagerstatus). Ligeledes kan I indlevere dækkener etc. til vask/reparation på dagen. Her skal I dog udfylde indleveringssedlen, som I finder på www.dækkenservice.dk.

Dyre-Loppen kommer med datoforslag og opslag, der skal hænges op i stalden. Opslagene kan hentes i butikken. Ring til os, send os en mail, eller send en besked på Facebook så laver vi en aftale.

Link til Facebooksiden: https://www.facebook.com/DyreLoppen