Hestetrailer

Hestetrailer udlejes efter aftale. Fortæl os hvilke(n) dag(e) du ønsker at leje trailer i en besked, enten på Facebook eller via mail.

Hestetrailer vægt:

Husk at tjek, om du må køre med vores trailer. Du kan tjekke hvor meget din bil må trække her. Du ser din den maksimale vægt din bil må trække under Tekniks info – Vægt af påhængskøretøj, efter du har indtastet din nummerplade.

Egen vægt: 750 Kg

Last: 1200 Kg

Total: 2000 Kg

Priser*:

1 dag …………………………. 350

Efterfølgende døgn …..…… 300

Weekend …………………….600

5 dage …………………………1200

Stævneskab pr. dag ……….. 100

Kamera ………………………. 50

Hesteklipper ………………………..300 pr- døgn**

 

*Booking er bindende og prisen refunderes ikke ved afmelding.

Trailer lejekontrakt

Dyre-loppen udstyr

Reparation af Trailer eller hestetrailer

Vi kan også reparere trailere.

Prisen på trailerreparationer varierer, så skriv til os, eller kom ned i butikken til en snak.

**Udlejning af Hesteklipper

Hesteklipper udleveres i kasse indeholdende olie, børste og plomberet skær samt 1 stk. forlængerledning. I kassen ligger også en manual for korrekt håndtering af maskinen.

Det er lejerens ansvar at følge anvisning (ligger sammen med hesteklipper) for anvendelse af klippemaskinen nøje for at undgå slitage/ødelæggelse af maskinen.

Hesteklipperen er ikke forsikret og derfor holdes lejer for eventuelle skader på maskinen og/eller skade/bortkomst af udstyr.

Skader på hesteklipperen vurderes af en professionel reparatør (dækkes normalt af lejers indboforsikring).Skader på skæret udstår en værdi på kr. 500,-.

Udlejer kan ikke stilles til ansvar for eventuelle person-/hesteskader samt ulykker som ukorrekt brug af hesteklipperen kan forårsage.

Udlejning af hesteklipperen sker udelukkende ved afhentning og levering til butikken og det er altså ikke muligt at sende udlejnings hesteklipperen med fragtmanden.

Hesteklipper Kontrakt

Hestetrimmer