Varer i kommision

Handelsbetingelser for varer i kommision hos Dyre-Loppen

 • Når vi i Dyre-Loppen sælger dine varer i kommision, er det os der vil stå for al markedsføring samt kontakt til kunder.
 • Vi tager 30% af salgsprisen i kommision. Du kan have dine varer i kommision hos Dyre-Loppen i 6 måneder, sælges de mod forventning ikke inden for denne periode, bedes du afhente dine varer igen. Dette skal ske inden for 14 dage fra salgsperiodens udløb. Afhenter du ikke dine varer inden for de 14 dage, overdrages varen til Dyre-Loppens ejendom (med mindre andet er aftalt). Varer der er overdraget til butikken pga. manglende afhentning, vil i nogle tilfælde blive doneret til velgørende formål. Fx vil rideudstyr blive doneret til en handicap rideskole.
 • Afregning af kommisionsvarer sker i butikken, når det passer dig. Du får enten pengene kontant eller ved større beløb bankoverførsel.
 • Når du kommer med dine varer gennemgår vi dem sammen med henblik på at vurdere standen af varen og dens salgsbarhed. I fællesskab finder vi den helt rette pris dine varer skal sættes til salg for.
 • Vi sælger som udgangspunkt alle typer udstyr til dyr, dog forbeholder vi os retten til at afvise varer, vi ikke vurderer er salgsbare (fx. pga. stand og type).
 • Dyre-Loppen forbeholder sig ret til at justere prisen på dine varer med op til 20%. Såfremt der er behov for yderligere justering (over 20%), sker dette kun efter aftale med dig.
 • Ved kommisionsvarer, gælder det, at det er din private forsikring, der er gældende i tilfælde af eventuelt skade eller bortkomst. Dyre-Loppen er naturligvis forsikret efter gældende lovgivning.
 • Varer, der er behæftet med gæld, modtager vi desværre ikke i Dyre-Loppen. Indleverer du varer, der ikke er dine egne, bedes du medbringe en fuldmagt fra varens ejer.
 • Dyre-Loppen hæfter ikke for tyveri af varer i udstillingen.
 • Vælger du at afhente dine varer inden de 6 måneders udløb, vil du blive pålagt et gebyr pr. vare:
  Salgspris på 1-499,- = kr. 100,-
  Salgspris på 500-1.499,- = kr. 200,-
  Salgspris på over 1.500,- = kr. 350,-

Link til Facebookside: https://www.facebook.com/DyreLoppen/

Læs HER hvad du får for dine penge, når du sætter varer i kommision hos Dyre-Loppen.

Moms

Når Dyre-Loppen sælger varer på vegne af en privatperson, beregnes der ikke moms. Dette gælder både når der er tale om en brugt vare, eller en ny vare. Butikken betaler moms af kommissionen.

Hvis du er virksomhed, betyder dette altså at der ikke er købsmoms på varerne hos Dyre-Loppen, du kan altså ikke trække momsen fra i dit regnskab.