Om butikken

Dyre-loppen udstyr

Hyggelig butik med nyt og brugt udstyr til Heste og kæledyr!

Hos Dyre-Loppen kan du købe og sælge alt nyt og brugt udstyr til heste og kæleedyr.

Som dyreelskere ved vi hvor tidskrævende det kan være at sælge sit udstyr – uanset om det er hamster eller hest man har. Hos os kan du ikke alene sælge det udstyr du ikke længere bruger, men du kan også samtidig finde det du mangler! Det betyder mere kvalitetstid med dit dyr, bedre udstyr og flere penge mellem hænderne.

Der er altid god stemning i butikken og kaffe på kanden. Kom forbi til en sludder om dine dejlige dyr, og gør et godt køb samtidig, eller medbring de varer du ønsker at sælge.

Du kan betale med kontanter, betalingskort samt MobilePay.

Salg i kommision

Dyre-Loppen kan tage brugt udstyr til heste, såvel som nye dyreartikler i kommision. Det betyder, at hvis ikke du har tiden til selv at sælge, kan vi hjælpe dig.

Når du indleverer varer til salg i kommision, er det Dyre-Loppen der står 100% for salg og markedsføring. Det betyder, at du blot kan læne dig tilbage og tjene penge på dit salg. Dyre-Loppen tager 30% af den samlede salgspris i kommision.

Hvad får du så for pengene?

  • Dine varer vil først og fremmest blive udstillet i butikken i Lynge, hvor de vil blive set af vores mange kunder. Her vil varerne blive præsenteret fra deres bedste side. Vi prioriterer at imødekomme dine behov, og med vores rådgivning er vi med til at finde den helt rette vare for dig.
  • Dyre-Loppen har ligeledes en Facebook samt Instagram side, hvor udvalgte varer vil blive fremvist løbende.

Urtefarm

- Forhandler af Urtefarms produkter til hest

Urtefarm har urtebaserede innovative tilskud til alle typer af heste – De tilbyder et bredt sortiment af både tilskud, urtemash samt lækre hestebolcher.

Alle produkterne er skånsomt behandlet for at beholde alle næringsstoffer intakte. Både tørring og produktion er beliggende i Danmark. Når du vælger Urtefarm, vælger du et dansk produceret kvalitets produkt.

Urtefarms produkter forhandles af Dyre-Loppen – har vi ikke det produkt du ønsker på lager, kan det altid bestilles hjem. Det tager 3-5 dage.

Sadelmager hos Dyre-Loppen

- Lillehellebæk Sadelmageri er tilknyttet Dyre-Loppen

Hos Dyre-Loppen har vi en sadelmager tilknyttet, nemlig Lillehellebæk Sadelmageri v/Kit Olsen. Hun kommer og tjekker alle sadler vi har i kommision. Hun kigger bl.a. på, om prisen er realistisk og om sadlen har nogle fejl/mangler. Denne service er gratis!

Udover denne service, vil Kit fra tid til anden holde foredrag i butikken om hestens anatomi og hvordan man helt praktisk kigger på en sadel for at se, om den ligger korrekt. Disse foredrag vil foregå om aftenen, og vil blive slået op på både vores hjemmeside, Facebook og Instagram side.

DÆKKENVASK & REPARATION

- Indlever dit snavsede/slidte udstyr hos Dyre-Loppen

Hos Dyre-Loppen tilbyder vi udover en masse lækre varer til dine dyr, også vask og/eller reperation af dækkener, tæpper, underlag og andet.

Du skal bare komme ned i butikken med dine snavsede eller ødelagte varer. Så klarer vi resten. De vaskede/reparerede varer kan hentes igen så snart de er klar. Du vil modtage en SMS når de er i butikken igen.

For øvrige betingelser for kommisions-salg, se vores Handelsbetingelser.